Aanstelling nieuwe TVJO

16 april 2021 15:45


De club bereidt zich naar volgend seizoen verder voor met onder meer het aanstellen van de nieuwe TVJO Laurens De Bilde

TVJO_Laurens_e2.png

!!! NIEUWTJESREEKS !!!

De club stelt met veel trots de nieuwe Technisch Verantwoordelijke JeugdOpleiding (TVJO) Laurens De Bilde voor. Hij zal vanaf komend seizoen mee het jeugdbeleid van KV Sint-Gillis bepalen.

De functie is niet nieuw voor Laurens. Na heel wat jaren als jeugdtrainer, deed hij al heel wat ervaring op als TVJO bij SK Grembergen. Sinds 2 jaar geeft hij eveneens een boost aan ons Damesteam, waar hij al droomt om met een tweede team Dames te kunnen opstarten.

Vanaf volgend seizoen tekent hij samen met de jeugdcoördinatoren de uitbouw van onze jeugdwerking uit. De club is nog op zoek naar versterking voor de verschillende jeugdteams. Heb je interesse om bij een familale club te komen leren voetballen, dan je hier alvast eens nalezen hoe eenvoudig enkele trainingen gratis te komen meepikken en je nadien gemakkelijk bij onze jeugdvooriztter Luc Vanhooimissen te komen aansluiten. Wens je hier mee info over, stuur dan gerust een berichtje naar info@kvsintgillis.be of neem contact op met onze jeugdvoorzitter op 0479/ 49 17 80).

Wij wensen hem hierbij veel succes met de nieuwe uitdaging!

Houd onze website de komende weken zeker in de gaten! Er volgt meer nieuws naar volgend seizoen toe!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!