Champagnevoetbal op de Boonwijk

KV Sint-Gillis GEW. U8

28 - 1

Rangers Opdorp U8

Competitie

Ronde 1-GEW. U8-1 - Reeks B niv.2/3

Datum

7 oktober 2017 10:00

Scheidsrechter

Kurt De Bleekere

Accommodatie

KV Sint-Gillis - Jeugdcomplex

Op de zesde speeldag ontving onze U8-rood de Rangers uit Opdorp.

Na vorige week een 5-0 voorsprong nog uit aan de handen te geven in een 8-8 gelijkspel bij de Sinaai Girls, hoopte trainer Kurt op een stevige reactie van zijn ploeg.
Het werd een reactie en wat voor één: het werd veruit de beste wedstrijd van het seizoen en de doelpunten vlogen aan een razendsnel tempo binnen met bovendien mooi voetbal.

Pieter wordt steeds beter in de goal en staat daar stilaan als een echte tank. Ward verdedigt stevig en staat in elke match zijn mannetje. Tuur, Xan en Jakub dribbelden hun tegenstander gek waarbij Tuur en zeker Jakub de ene goal na de andere maakten. Lent en Arne pikten ook hun goaltjes mee en verzorgden mee de show. Het publiek en de extra supporters van onze U11 genoten met volle teugen. Scheidsrechter Kurt 'Sassy' De Bleekere floot af bij een eindstand van liefst 28-1 !

Na de wedstrijd moest een plaatsje gezocht worden voor het slingerfestijn waar de kantine op sommige momenten te klein leek.

Met drie overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen mogen we besluiten dat onze ploeg niveau 2/3 zeker aan kan en indien ze hetzelfde spel op de mat blijven leggen, zullen er nog mooie tijden volgen voor deze ploeg.

Aanstaande zaterdag trekken we naar WS Sombeke voor de laatste wedstrijd van de heenronde en volgende woensdag met zijn allen naar Poesele voor de eerste ronde van de Nieuwsblad Cup.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!