KV SINT-GILLIS

Al 2 weekends op rij hebben we niet één of twee winnnaars, maar slaagden AL onze jeugdploegen AL hun wedstrijden te winnen. Van een sterke start van het seizoen gesproken!
Het zet niet alleen het laaiend enthousiasme van de spelertjes in de verf, maar eveneens dat van hun trainers, afgevaardigden, en hun supporters niet te vergeten.
Een dikke dankuwel aan de coaches en afgevaardigden die hiervoor week na week het beste van zichzelf geven zodat onze voetballertjes optimaal kunnen genieten van hun favoriete hobby.
Samen maken we er zo een mooie club van!
C'mon KV Sint-Gillis!!!

Wanneer een trainer, afgevaardigde of ouder graag een foto of verslagje op de website ziet verschijnen, mag dit doorgestuurd worden naar info@kvsintgillis.be. Wij zorgen dat deze zo snel mogelijk op onze website prijkt( (halweg de homepagina onder "Wedstrijdverslagen).
Dit weekend kregen we alvast deze foto's binnen...

..
U8 U10

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!