Eerste fusiebouwstenen gelegd

18 december 2020 7:00


In aanloop naar de fusie tussen KAVD en KV Sint-Gillis werden al enkele belangrijke knopen doorgehakt...

fusie_.png

Ondanks het feit dat we de eerste berichten van akkoord tussen beide clubs pas volgende week de wereld zouden insturen, werden we gepakt op snelheid door de social media...Met deze benen we een beetje bij....

Vooral op sportief vlak is er al belangrijk nieuws te melden!

image22.jpg

 

Hans Canipel zal, zoals intussen verspreid, volgend seizoen als T1 de sportieve leiding op zich nemen voor de senioren. Enkel ons 1ste Elftal zal hun wedstrijden afwerken op de huidige site van KAVD. Hun trainingen blijven op onze jeugdsite op de Boonwijk doorgaan.

 

laurens.JPG

 

Met enige fierheid kunnen we ook melden dat onze coach Laurens De Bilde volgend seizoen zal zorgen voor een verdere uitbouw van een sterke dameswerking binnen de club. Er wordt zelfs al stil van een 2de damesteam gedroomd...

 

 

michael.jpg

Last, but not least, zal de nieuwe club eveneens investeren in een gedegen jeugdopleiding. Michael Van Schoor zal als jeugdcoördinator, samen met zijn trainerskorps, hiervoor op sportief vlak het beste van zichzelf geven. 

De jeugdopleiding zal volledig op de site aan de Boonwijk worden georganiseerd. Er wijzigt dus niet veel voor de jeugdspelers, die nu bij KV Sint-Gillis waren aangesloten.

Met deze verzekert de fusieclub zich alvast dat één van de belangrijkste hoekstenen van het voetbalspel, van jeugd tot dames en 1ste Elftal, in goede handen is! Wij wensen hen allen veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!