Haal meer uit onze website

Onze nieuwe website maakt het mogelijk om delen van de site volledig af te stemmen op je eigen behoeften.

Speelt je kind bij de U10 en ben je dus vooral geïnteresseerd in de kalender en het nieuws over de U10? Dan kan je die met een paar muisklikken op je scherm toveren.

Personaliseer de startpagina

  • De blokken 'Volgende wedstrijd' en 'Laatste uitslag' in de rechterbalk van deze pagina kan je aanpassen door te klikken op 'Wijzig team' en vervolgens het team van je keuze te kiezen.
  • Onderaan kan je via de knop 'Wijzig infobalk' nog een aantal andere 'widgets' toevoegen aan de balk.

Nieuw: Zoekertjes

Heb je nog een paar voetbalschoenen staan dat maar een paar keer is gedragen. Of heb je iets anders in de aanbieding waarmee je iemand gelukkig kan maken? Gebruik dan onze nieuwe zoekertjesmodule.


Word teamredacteur


Heb je interesse om de pagina's van het ploegje van je zoon/dochter mee te onderhouden? Dat kan!  Al onze teams hebben de mogelijkheid om hun eigen pagina's op de website up to date te houden met nieuws, foto's, wedstrijdverslagen en andere info.

Meer info

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Op regelmatige basis versturen we een nieuwsbrief met daarin het belangrijkste clubnieuws. Ontvang het belangrijkste nieuws van KV Sint-Gillis-Dendermonde in je mailbox en schrijf in op onze nieuwsbrief.

Facebook en Twitter

KV Sint-Gillis is ook actief op Facebook en Twitter

Ontvang de afgelastingen per e-mail


In de wintermaanden kan het gebeuren dat er niet kan gevoetbald worden bij regen- en winterweer. Ontvang je graag een mailtje bij een afgelasting van een training of wedstrijd?

Schrijf dan in op onze afgelastingenpagina


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!