Sint-Maartenfeest

Sint-Maartenfeest

Sint_2022-4.png
Na er twee jaartjes niet te zijn geweest, staat de Sint te popelen om terug te keren naar onze club. Op zaterdag 19 november ontvangt KV Sint-Gillis graag deze grote kindervriend terug.

Vanaf 15.00 uur worden alle jeugdspelers, hun broertjes, zusjes en ouders van harte verwelkomd in onze kantine in de Boonwijk. 
Terwijl we nog even wachten op de komst van de heilige man, kunnen de laatste kleurplaten worden ingekleurd en worden er heerljike pannenkoeken gebakken...

Uiteraard mogen alle kindjes langs gaan bij de Sint en zwarte piet, die voor elk wat zoetigheden zal meehebben, en voor de jeugdspelers bedacht de Sint wel een heel praktisch cadeautje voor de komende wintermaanden....
Nadien serveren wij dit jaar frietjes en curryworsten voor de kids, en frietjes met stoofvlees voor de volwassenen.

Voor onze spelers, trainers en afgevaardigden is deelname aan het Sint-feest gratis. Voor broertjes en zusjes vragen we een kleine tussenkomst van €5 per kind (frietjes, snoepzak,...), voor de ouders €10/persoon (stoofvlees of 2 curryworsten).

De Sint hoopt van harte op jullie komst!

Omdat de Sint graag weet hoeveel cadeautjes hij moet meebrengen, vragen we jullie in te schrijven via onderstaand formulier of via een mailtje naar info@kvsintgillis.be (met naam speler, aantal broertjes en/of zusjes, en aantal ouders).

Weet dat de Sint en z'n Pieten van mooie tekeningen houden. Dus print er  gerust eentje af, kleur ze in, en breng die mee om die dag af te geven. 

Kleurplaat 1 Kleurplaat 3 Kleurplaat 5
Kleurplaat 2 Kleurplaat 4 Kleurplaat 6


Je kan één (of meerdere) van deze kleurplaten ook gewoon in onze kantine komen oppikken ;-)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!