Bezoek Sint

Bezoek Sint


UPDATE 17-11-2021 - ANNULATIE SINTFEEST

Sinterklaas_boek_staf_annulatie_.jpg

Ten gevolge van (terug) stijgende coronabesmettingen rondom ons heen, heeft het bestuur, met pijn in het hart, de beslissing genomen het Sintfeest op zaterdagnamiddag 20 november te annuleren. In de gegeven omstandigheden werd het moeilijk om dit feest in "veilige" omstandigheden te organiseren.
Iedereen die zich inschreef krijgt hiervan ook nog eens de melding via e-mail en/of Whatsapp.
Ook al gaat dit feest niet door, liet de Sint weten in de nabije toekomst misschien een blitzbezoek aan de club te willen brengen, waarbij hij de "brave kindjes" toch een geschenkje zou bezorgen... We zijn benieuwd!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


De Sint op Bezoek!


Na er een jaartje niet te zijn geweest, staat de Sint te popelen om terug te keren naar onze club. Op zaterdag 20 november ontvangt KV Sint-Gillis graag terug deze grote kindervriend.

Vanaf 14.30 uur kunnen onze jeugdspelers, hun broertjes en zusjes in onze kantine op de Boonwijk al komen genieten van de Sint-sfeer, en wordt er animatie voorzien.

Rond 16u verwachen wij de Sint met z'n pieten op onze club, die uiteraard alweer een leuk cadeautje voor alle jeugdspelertjes heeft voorzien....
Nadien serveren wij dit jaar terug frietjes en curryworsten voor de kids, en frietjes met stoofvlees voor de volwassenen.

Voor onze spelers is deelname aan het Sint-Maartenfeest gratis. Voor broertjes en zusjes vragen we een kleine tussenkomst van €5 per kind (frietjes, snoepzak,...), voor de ouders €7/persoon (stoofvlees of curryworst).

De Sint hoopt van harte op jullie komst!

Omdat de Sint graag weet hoeveel cadeautjes hij moet meebrengen, vragen we jullie voor woensdag 17 november in te schrijven via onderstaand formulier of via een mailtje naar info@kvsintgillis.be (met naam speler, aantal broertjes en/of zusjes, en aantal ouders).

CORONA-UPDATE:  in overeenstemming met de door Vlaanderen genomen maatregelen, heeft de club de beslissing genomen dat enkel wie (+16-jarigen) over een geldig Covid Safe Certificaat (CST) beschikt toegang krijgt tot het Sintfeest. Aan de ingang wordt dus naar jouw QR-code (digitaal of afgedrukt op papier) en  identiteitsbewijs gevraagd!.


Weet dat de Sint en z'n Pieten van mooie tekeningen houden. Dus print er eentje af, kleur ze in, en breng die mee om die dag af te geven. 

Kleurplaat 1 Kleurplaat 3 Kleurplaat 5
Kleurplaat 2 Kleurplaat 4 Kleurplaat 6


Je kan één (of meerdere) van deze kleurplaten ook gewoon in onze kantine komen oppikken ;-)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!