Fusienieuws

04 april 2021

Fusie uitgesteld

KAVD-kVSG_uitstel3.png

Omdat de onderhandelingen niet tijdig (= voor goedkeuring KBVB eind april) konden worden afgerond, is besloten de fusie/samenwerking met KAVD naar volgend seizoen uit te stellen.

Intussen treft de club verdere voorbereidingen naar volgend seizoen toe. Zoals in de voorbije berichten al vermeld, zoekt de club de jeugdwerking verder uit te breiden, en er zo voor te zorgen voetbal aan te bieden aan elk kind uit groot Dendermonde. Hoe en wanneer je kan inschrijvingen vind je alvast terug op onze website.

Ook voor wat betreft de Dames- en seniorenwerking wijzigt er dit seizoen dus niets. Kandidaten kunnen zich nog steeds melden via info@kvsintgillis.be

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 februari 2020

De fusie-puzzelstukjes vallen stilaan in elkaar...

De verschillende vergaderingen tussen beide club de voorbije weken werpen stilaan hun definitieve fusie-vruchten af. Een overzicht van de laatste nieuwtjes...

Naast de sportieve jeugdopleiding , waar Michaël Van Schoor zich volgend seizoen als jeugdcoördinator volledig zal op toeleggen, zijn we verheugd dat Luc Vanhooimissen beslist heeft zich ook in de fusieclub verder in te zetten als jeugdvoorzitter!

 

Daarnaast zal Luc eveneens de taak van Gerechtigd Correspondent op zich nemen, onze officiële link met de de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Zoals in vorig bericht vermeld, wijzigt er voor de jeugdspelers van KV Sint-Gillis niets. De jeugdopleiding wordt verder gezet op de Boonwijk. Ook Beloften en Dames zullen hun trainingen en wedstrijden vooral op deze site afwerken. Enkel de thuiswedstrijden van het eerste Elftal zullen in het Ros Beiaardstadium worden gespeeld. Bekerwedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de dames zullen eveneens in deze laatste worden afgewerkt.

afbeelding_2021-02-13_122048.png

Naar volgend seizoen toe kunnen en willen we onze jeugdwerking dus verder uitbreiden. Speler of speelsters vanaf 4 jaar zijn dus meer dan welkom bij KAV Dendermonde Sint-Gillis! Heeft jouw zoon/dochter interesse om vanaf volgend seizoen bij een familiale club te komen leren voetballen, waar élk kind welkom is, geef ons dan nu alvast een seintje aan onze jeugdvoorzitter Luc (0479/49 17 80) of laat je gegevens na via een mailtje naar info@kvsintgillis.be / info@kavd.be . Wij bezorgen je zo snel mogelijk de benodigde info.

117719703_192541788902428_851108231399842584_o.jpg

Ook onze coach Laurens De Bilde werkt naarstig aan het uitbreiden van een 2de damesteam, waarvoor we nog op zoek zijn dames, vanaf 14 jaar, die graag in een uiterst gezellige bende andere dames het voetbalspel onder de knie wil krijgen.  Hiervoor neem je eveneens contact op met Luc of een berichtje naar info@kvsintgillis.be of info@kavd.be .

Zodra er meer nieuws is, lees je het hier op onze "fusie-pagina" (onder het menu terug te vinden "Nieuws" - "Fusienieuws). Kom dus zeker af en toe langs als je op de hoogte wil blijven van de evolutie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

30 januari 2020

De naam van de nieuwe fusieclub tussen KAV Dendermonde en KV Sint-Gillis wordt KAV Dendermonde Sint-Gillis.

Voor het seizoen 2021-2022 is de nieuwe fusieclub nog op zoek naar spelers voor haar beloftenteams.

Ben je op zoek naar een leuke, familiale club met een krachtige leeromgeving én kans op doorstroming?

Dan kan je bij KAV Dendermonde Sint-Gillis terecht om je sportieve ambities te realiseren.

Bovendien kan je voetballen in een ongedwongen sfeer, veel vrienden maken en dat in een mooie, perfect onderhouden, infrastructuur op 2 verschillende locaties.

Ben je student en mis je daardoor soms eens een training, niet getreurd, ook dan kan je bij ons terecht!

Heb je interesse? Aarzel niet en contacteer ons via één van de onderstaande contactformulieren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

Tot binnenkort!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

18 december 2020

fusie_.png

Ondanks het feit dat we de eerste berichten van akkoord tussen beide clubs pas volgende week de wereld zouden insturen, werden we gepakt op snelheid door de social media...Met deze benen we een beetje bij....

Vooral op sportief vlak is er al belangrijk nieuws te melden!

image22.jpg

 

Hans Canipel zal, zoals intussen verspreid, volgend seizoen als T1 de sportieve leiding van de fusieclub op zich nemen voor de senioren. Enkel ons 1ste Elftal zal hun wedstrijden afwerken op de huidige site van KAVD. Hun trainingen blijven op onze jeugdsite op de Boonwijk doorgaan.

 

laurens.JPG

 

Met enige fierheid kunnen we ook melden dat onze coach Laurens De Bilde volgend seizoen zal zorgen voor een verdere uitbouw van een sterke dameswerking binnen de club. Er wordt zelfs al stil van een 2de damesteam gedroomd...

 

 

michael.jpg

Last, but not least, zal de nieuwe club eveneens investeren in een gedegen jeugdopleiding. Michael Van Schoor zal als jeugdcoördinator, samen met zijn trainerskorps, hiervoor op sportief vlak het beste van zichzelf geven. 

De jeugdopleiding zal volledig op de site aan de Boonwijk worden georganiseerd. Er wijzigt dus niet veel voor de jeugdspelers, die nu bij KV Sint-Gillis waren aangesloten.

Met deze verzekert de fusieclub zich alvast dat één van de belangrijkste hoekstenen van het voetbalspel, van jeugd tot dames en 1ste Elftal, in goede handen is! Wij wensen hen allen veel succes met deze nieuwe uitdaging!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

21 juni 2020

!!! BREAKING NEWS !!!

Vandaag werd de knoop doorgehakt dat twee grote voetbalclubs, KAVD en KV SInt-Gillis uit Dendermonde gaan fusioneren.

Deze fusie wordt weliswaar is 2 stappen doorgezet. Komend seizoen 20-21 zal er al nauw worden samengewerkt tussen beide besturen, waarna er het daaropvolgend seizoen sprake zal zijn van een echt fusie tussen beide clubs.

Voor zowel jeugd, beloftenploegen, dames en 1ste elftal van KV Sint-Gillis wijzigt er komend jaar niks. Alle trainingen en wedstrijden blijven doorgaan op de de beide sites (jeugd, beloften en dames op de Boonwijk en 1ste Elftal op Lutterzele).

We houden jullie op de hoogte van de evolutie van deze nakende fusie.

 

Het bestuur van KV Sint-Gillis

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!