KSK Kieldrecht – KV Sint-Gillis

KSK Kieldrecht won zaterdag het thuisduel tegen KV Sint-Gillis. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 1-0-voorsprong, waarna KSK Kieldrecht in de tweede helft uitliep naar 5-1.

Bron: RBFA app

De thuisploeg nam de leiding kort voor de rust toen Roy Takx scoorde. Direct na de rust vergrootte Johan Onghena de voorsprong van KSK Kieldrecht. Toon De Rop vergrootte in de 50ste minuut de voorsprong voor KSK Kieldrecht. Drie minuten later bouwde KSK Kieldrecht de voorsprong uit naar 4-0 toen De Rop nog een keer de doelman passeerde. Takx scoorde nog een keer en voerde de score verder op in de 73ste minuut. Robby Vanhamel (KV Sint-Gillis) pakte een gele kaart in de 78ste minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 5-1 voor KV Sint-Gillis werd in de 90ste minuut gemaakt door Ilias Amazou.

KSK Kieldrecht speelt in de volgende wedstrijd uit tegen SKN Sint-Niklaas, KV Sint-Gillis treft JV Kruibeke in de thuiswedstrijd. Beide wedstrijden worden gespeeld op zondag 24 september om 15 uur.

DOELPUNTEN: 45′ Takx 1-0, 48′ Onghena 2-0, 50′ De Rop 3-0, 53′ De Rop 4-0, 73′ Takx 5-0, 90′ Amazou 5-1.

GELE KAART: 78′ Vanhamel (KV Sint-Gillis).

DEEL DIT NIEUWSBERICHT

SHARE THIS STORY ANYWHERE

LAATSTE NIEUWSBERICHTEN / Activiteiten

LATEST NEWS

 • Nieuwe spelertjes na nieuwjaar welkom!

  Gepubliceerd op: 4 december 2023

  Na nieuwjaar starten we met alle leeftijdscategorieën in competitie. Er zijn dus nog wat plaatsjes vrij!!! Kom vanaf 8 januari gerust een paar keer deelnemen aan de trainingen, vooraleer je je aansluit. Meer info...

 • Zo zien we eruit voor de 2de seizoenshelft :-)

  Gepubliceerd op: 4 december 2023

  We zijn klaar voor de 2de seizoenshelft. Een voorstelling van wat jullie te wachten staat... Tot 8 januari!!!

 • Tornooischema staat online

  Gepubliceerd op: 7 november 2023

  Klik op het ploegenoverzicht om jouw speelschema terug te vinden. Vul onder "Mijn Team" de naam van jouw club in (3 karakters van de naam volstaan!), en je kan met een klik op jouw...