KV Sint-Gillis – JV Kruibeke 0 – 2 

JV Kruibeke won de uitwedstrijd tegen KV Sint-Gillis zondag met 0-2 dankzij doelpunten van Van Damme en Daan Van Droogenbroeck.

Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Van Droogenbroeck scoorde na 16 minuten. Direct na de rust vergrootte Van Damme de voorsprong van JV Kruibeke. KV Sint-Gillis heeft nu vier wedstrijden na elkaar verloren.

In de volgende wedstrijd speelt KV Sint-Gillis uit tegen KFC Moerbeke op zondag 1 oktober om 15 uur. JV Kruibeke speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen SK Kemzeke.

DOELPUNTEN: 16′ Van Droogenbroeck 0-1, 50′ Van Damme 0-2.

GELE KAARTEN: 11′ De Cremer (KV Sint-Gillis-Dendermonde), 35′ De Winne (KV Sint-Gillis-Dendermonde), 52′ Maes (JV Kruibeke), 53′ De Bruyn (KV Sint-Gillis)

DEEL DIT NIEUWSBERICHT

SHARE THIS STORY ANYWHERE

LAATSTE NIEUWSBERICHTEN / Activiteiten

LATEST NEWS

 • Sint op bezoek! – Sfeerbeelden

  Gepubliceerd op: 8 november 2023

  Dit jaar bezoekt de Sint op zaterdag 18 november onze club. Alle jeugdspelers ontvangen die dag niet alleen een cadeautje van de Sint, maar worden ook , samen met hun trainer en afgevaardigde getrakteerd...

 • Nog enkele plaatsjes vrij voor ons 1ste wintertornooi!

  Gepubliceerd op: 7 november 2023

  Klik op de affiche om je onmiddellijk in te schrijven!

 • Footlunch 19-11-2023

  Gepubliceerd op: 7 november 2023

  Footlunch KV Sint-Gillis nodigt u op 19 november 2023 om 11.30 uur uit in de kantine van Lutterzele voor de Footlunch MENU | 40 € | DRANKEN AAN TAFEL NIET INBEGREPEN Aperitief vergezeld met...